19.9.2024

V nedávné době jsme Vám představili nabídku kabelových žlabů s povrchovou úpravou Magnelis®, která je ideální k rozvodům kabelů k fotovoltaickým elektrárnám, které postupně zaplňují střechy budov. Největší opodstatnění fotovoltaické elektrárny najdou na budovách s plochou střechou a přesně do těchto míst bychom Vám chtěli představit podpěrné podložky pro kabelové žlaby nebo jiné pomocné konstrukce.

Podpěrné podložky PPS1 jsou vyrobeny z pryžového granulátu odolného vůči UV záření, do kterého jsou zalisovány upevňovací prvky. Houževnatost materiálu a spodní strana podložky opatřena protismykovou hliníkovou folií, předurčují podložky jako ideální podpěrný systém pro kabelové instalace na střechy z PVC krytinou, bez nutnosti dalších přídavných materiálů proti poškození krytiny.

Podpěrná podložka PPS1 L30_GZM má zalisovanou lištu s povrchovou úpravou Magnelis, do které se kabelový žlab připevňuje přímo šroubem do plechu (např. STP 4.2X25 TX_ZNCR).

Podpěrná podložka PPS1 3XM8_GMLZ má zalisované 3 ks matic se závitem M8, které je možné využít pro upevnění drátěného žlabu pomocí středového závěsu DZCZ a šroubu S 8X20, a nebo pro vytvoření patek pro pomocné konstrukce.

Elegantní a efektivní instalace kabelových tras na plochých střechách