30.9.2024

Připravili jsme soutěž pro studenty středních škol a učilišť.
Instalujte naše výrobky a vyhrajte poukázku na odběr zboží na Alze a taky exkurzi v naší výrobě pro celou třídu.
Dopravné, občerstvení, oběd grátis a zajímavé zážitky zajištěny.

Více na našem Instagramu.

Studenti soutěžte s KOPOSem

Pravidla soutěže - S KOPOSem ve školách

Soutěž S KOPOSem ve školách pořádá společnost KOPOS KOLÍN a.s., se sídlem Havlíčkova 432, Kolín IV, 280 02 Kolín, IČ: 616 72 971. Internetové stránky společnosti jsou dostupné na adrese www.kopos.cz.

Soutěže S KOPOSem ve školách se mohou zúčastnit studenti středních škol s elektro obory starší 15-ti let, kteří splní podmínky soutěže. Účastník soutěže musí být před vstupem do soutěže a po celou dobu trvání soutěže vlastníkem osobního profilu na sociální síti Instagram. Soutěžící není oprávněn přihlašovat se do soutěže prostřednictvím více profilů.

Principem soutěže je nahrání fotografie, ze které bude patrná instalace výrobku KOPOS soutěžícím studentem na jeho instagramový profil. Student následně označí instagramový profil Koposu a do příspěvku napíše soutezimskoposem. Student současně musí být odběratelem instagramového profilu KOPOS.

Osoba, která splňuje podmínky stanovené těmito pravidly a která v souladu s těmito pravidly na svůj instagramový profil umístí soutěžní fotografii, bude považována za soutěžícího a bude jedinou osobou způsobilou soutěžit o cenu.

Umístěním soutěžní fotografie na instagramový profil soutěžící prohlašuje, že je jediným autorem soutěžní fotografie, zároveň projevuje svůj souhlas s pravidly a se zpracováním osobních údajů a zavazuje se dodržovat podmínky soutěže, vč. věku a udělených souhlasů.

Každý soutěžící může zaslat nejvýše tři fotografie. Na fotografii nesmí být zachycena jiná osoba než soutěžící student.

Soutěžní fotografie nesmí odporovat dobrým mravům a obecně přijímaným pravidlům společenské morálky, občanského soužití nebo být v rozporu s právními předpisy, nesmí být žádným způsobem urážlivé, znevažující či nezdvořilé vůči pořadateli soutěže nebo vůči jakýmkoli jednotlivcům, skupinám či institucím, nesmí zobrazovat soutěžícího v nebezpečných situacích (dále jen „nevhodné příspěvky“). Nevhodné příspěvky budou ze soutěže vyloučeny a budou nahlášeny správci sociální sítě a Policii České republiky.

Soutěžní fotografie nesmí porušovat jakékoli právní předpisy či právem chráněné zájmy třetích osob ani nabádat k jejich porušování.

Společnost KOPOS KOLÍN a.s., si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže veškeré příspěvky, které nesplňují podmínky soutěže a nejsou v souladu se záměrem a podstatou soutěže a jejích pravidel, zároveň si vyhrazuje právo do soutěže nezařadit, příp. ze soutěže vyloučit, osoby, které nesplňují podmínky soutěže.

Soutěž probíhá od 1. 10. 2024 do 31. 10. 2024. Vítěz soutěže bude vybrán formou losování. Videozáznam z průběhu losování bude umístěn na instagramovém profilu KOPOS. Vítěz soutěže obdrží dvě ceny. První cenou bude poukázka na nákup v prodejnách Alza v hodnotě 3 000 Kč. Druhou cenou bude exkurze ve výrobním závodě společnosti KOPOS v Kolíně pro celou třídu vítěze soutěže. Společnost KOPOS KOLÍN a.s. bude hradit přiměřené cestovní náklady, občerstvení a oběd ve firemní jídelně pro všechny účastníky exkurze (studenti + pedagogický dozor). Termín exkurze bude určen po dohodě se zástupci školy. Poukázka na nákup bude předána studentovi před zahájením exkurze v sídle společnosti KOPOS KOLÍN a.s. v Kolíně.

Pro případ, že se účastník stane výhercem, uděluje souhlas ke zveřejnění svého jména ve formátu jméno a příjmení, souhlas je udělován na dobu, kdy je příspěvek na instagramovém profilu společnosti zveřejněn.

Soutěžící uděluje společnosti nevýhradní bezplatný souhlas s tím, že společnost je oprávněna soutěžní fotografii využívat ke všem způsobům užití, zejména ke zveřejnění na oficiální webové stránce společnosti, oficiální stránce sociálních sítí společnosti či jiných webech, komunikačních kanálech a materiálech k reklamním, propagačním a marketingovým účelům společnosti ve smyslu šíření a použití těchto fotografií v médiích, a to v neomezeném rozsahu na dobu trvání majetkových práv k dílu (soutěžní fotografii). Společnost je oprávněna upravit dílo upravit pro své potřeby. Pokud je ve smyslu autorského zákona pro jakékoli další nakládání s dílem potřebný souhlas soutěžícího, má se za to, že byl tento souhlas výslovně udělen umístěním díla na osobní profil soutěžícího.

Účastí v soutěži berou soutěžící na vědomí a souhlasí s tím, že jsou výhradně odpovědni za svá díla a za důsledky jejich zveřejnění (např. porušení práv třetí osoby, …)

Správcem osobních údajů je společnost, účelem zpracování je kompletní realizace soutěže. Právním základem zpracování je souhlas soutěžícího, který soutěžící uděluje vstupem do soutěže. Souhlas může soutěžící kdykoli odvolat, v takovém případě jeho účast v soutěži končí. Doba zpracování osobních údajů je po dobu trvání soutěže a 6 měsíců po předání výher. Rozsah údajů – údaje z profilu soutěžícího na sociální síti (jméno, příjmení, přezdívka), soutěžní fotografie, údaje uvedené v odpovědi na výherní zprávu (jméno, příjmení, e-mail, …), údaje o zapojení se do soutěže, údaj o výhře, předání výhry a související komunikace, údaj o věku nad 15 let.

Soutěžící výslovně souhlasí s tím, že společnost je oprávněna užít v souladu s ust. § 77 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, bezplatně soutěžícím uvedené jméno a město v médiích, propagačních a reklamních materiálech společnosti v souvislosti s touto soutěží a výrobky či službami společnosti s tím, že mohou být pořizovány a zveřejňovány výše uvedeným způsobem i zvukové a obrazové záznamy soutěžících (zejména výherce v souvislosti s předáním či čerpáním výhry), a to po dobu, která skončí uplynutím 5 let od ukončení soutěže.

Tato soutěž není nijak sponzorovaná, podporovaná, spravovaná nebo přidružená k sociální síti Instagram. Sociální síť nenese žádnou odpovědnost za průběh soutěže.

Společnost KOPOS KOLÍN a.s., si vyhrazuje právo kdykoliv pozměnit nebo upravit pravidla soutěže či soutěž zkrátit, prodloužit, změnit nebo zrušit, a to bez udání důvodů a stanovení náhrady. Takové rozhodnutí je účinné ode dne jeho uveřejnění na instagramovém profilu společnosti.

Attachments: